StoryEditorOCM
Više od sportaMama Maradona

Jedna od najljepših nogometašica, ‘lavica‘ koja je igrala i u Splitu, objavila cijelom svijetu radosnu vijest

Piše Frane Vulas
16. prosinca 2023. - 13:39

Jedna od najljepših nogometašica svijeta Sonia O‘Neill objavila je na svom instragam profilu kako privremeno prekida karijeru, ali zbog predivne vijesti. Bivša nogometašica Splita koja je trenutno članica engleskog sastava London City Lionesses objavila je kako je - trudna. Potvrdio je tu vijest i njen klub, a na svom instagramu je između ostalog Sonia pokazala i trudnički trbuščić.

Igračica iz Venezule, nogometna Kim Kardashian, i izabranik njenog srca očekuju prinovu, a poznavajući njene igračke sposobnosti to će nogometno-novinarskim riječnikom zapravo biti - pojačanje.

- Uzbuđena sam što ću postati majka i hvala svima na podršci koju ste mi pokazali, uljepšali ste mi ove trenutke. Hvala svima, ljudima iz kluba i stručnom stožeru, mojim suigračicama i navijačima. Nadam se da ću se brzo vratiti na teren, s malim navijačem London Cityja na tribinama - napisala je O‘Neill.

image
Joško Ponoš/Cropix

Lijepa nogometašica porijeklom iz Venezule, reprezentativka svoje države, rođena je u Kanadi, u Torontu, gdje je i odrasla. U karijeri je u dva navrata ova 29-godišnja vezna igračica bila članica Splita, a igrala je i u Švedskoj, Italiji, Francuskoj, Škotskoj, Njemačkoj. Od ove godine je članica ‘lavica‘ iz Londona.

image
AFP
image
Joško Ponoš/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:34