StoryEditorOCM
Više od sportaPravi horor

Dramatična priča mlade atletičarke, na pješačkom prijelazu je pregazio automobil: ‘Pomislila sam da ću ostati invalid‘

Piše R. R.
4. listopada 2024. - 19:20

Mlada srpska atletičarka, Natalija Grujić koja je nedavno nastupala u finalu Svjetskog prvenstva do 20 godina, preživjela je pravi pakao posljednjih desetak dana. Nakon što je 26. rujna završila svoj svakodnevni trening, po izlasku iz dvorane na pješačkom prijelazu je na nju naletio automobil. 

Nesavjesni vozač uopće nije vodio računa da se približava zoni gdje je više pješaka, ignorirao i „ležeće policajce“ postavljene u ulici i naletio je na 18-godišnju djevojku, te joj ozlijedio obje noge. Svu dramatiku događaja Grujić je ispričala za portal Atlex.

- Tu nema semafora, ali svi obično uspore zbog „ležećih policajaca“ i pješačkog prijelaza. Prvi vozač koji je stigao do prijelaza je stao i pokazao da me pušta preko ceste. Taman sam došla do sredine prijelaze kad sam se skamenila jer je prema meni jurio automobil koji se nije zaustavljao. Nisam imala vremena niti reagirati, vratila sam se korak-dva unatrag, ali me vozilo udarilo – ispričala je Natalija i dodala:

- Nakon udarca sam pala na zemlju i nisam se mogla micati, bila sam u potpunom šoku. Nisam niti znala što se događa, prva pomisao mi je bila da ću ostati invalid do kraja života, noge uopće nisam osjećala.    

U pomoć su joj odmah priskočili vozači iz automobila, sreća u nesreći je bila i činjenica da je u blizini jedna od klinika i da je pristiglo i njihovo osoblje koje joj je pružilo stručnu pomoć, imobiliziralo noge...

- Osjetila sam jake bolove, ali sam bila sretna što sam mogla stati na noge.

Na kraju se ispostavilo da joj je vozilo prešlo preko oba stopala i zbog toga su joj popucale metatarzalne kosti zbog čega je podvrgnuta operaciji i sada je čaka malo dulji oporavak. Ali sa sretnim ishodom s obzirom na to kako se mogla rasplesti cjelokupna situacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 19:20