StoryEditorOCM
Više od sportapropustio je koncert

Đoković otkrio koju muziku sluša i nasmijao voditelje do suza, nisu očekivali ovaj odgovor

Piše Sport SD
13. rujna 2024. - 10:17

Teniska reprezentacije Srbije ovog vikenda u Beogradu igra dvoboj protiv Grčke, a pobjednik ostaje u Svjetskoj skupini Davis Cupa. Srbiju predvodi Novak Đoković, a uoči ključnog dvoboja srpski tenisač gostovao je u RTS-ovoj emisiji ‘Putem šampiona‘.

Đoković je pričao je o svemu, a nakon sportskih tema, uslijedila su i opuštenija pitanja. Koju glazbu najviše voli Đoković zanimalo je voditelje, a odgovor ih je nasmijao do suza, nisu očekivali ovo.

- Volim slušati naše izvođače, ali, ja sam dijete devedesetih godina. Najviše žalim što sam bio na putu kad su svi moji bili u Areni na dvije noći koncerta ‘Dance 90-e‘. Žao mi je što sam propustio taj koncert propustio. Evo apel od mene, molim vas, organizirajte još jednom. Bilo gdje, samo da budem tamo, izjavio je Đoković.

A uoči ključnog Davis Cup dvoboja protiv Grčke  Đoković je pozvao navijače da dođu u što većem broju, naglasio je da će mu ovo možda biti zadnji put da igra u Beogradu.

- Svi me pitaju što me dalje motivira. Motiviraju me Grand Slamovi i igranje za reprezentaciju. Zato mi i olimpijsko zlato iz Pariza toliko znači. Drago mi je da sam još uvijek na raspolaganju izborniku Viktoru Troickom kojeg poznajem još iz djetinjstva. Pored tog zlata i prvog Wimbledona izdvojio bih Davis Cup koji smo osvojili 2010. godine. Kad igrate za svoju zemlju na klupi imate suigrače, izbornika i podršku s tribina. Format Davis Cupa se promijenio i nemamo puno prilika igrati kod kuće. Zadnji put kada sam igrao pred svojim navijačima je bilo baš u Pioniru prije sedam godina i ne znam hoću li ikada do kraja karijere igrati ovdje. Zato pozivam sve da dođu i podrže nas - izjavio je Đoković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 10:24