StoryEditorOCM
Više od sportauputila molbu

Djevojka najjačeg Hrvata i unuka hrvatske sportske legende u ‘velikom problemu‘: ‘Tražim ‘Slobodnu‘ od vikenda...‘

Piše Sport SD
25. rujna 2024. - 10:41

Martina Dulčić velika je podrška Antoniju Plazibatu, najbolji hrvatski kickboksač nigdje ne ide bez svoje bolje polovice, koja ga vjerno prati i podržava u svemu. Sreli su na splitskom aerodromu prije šest godina i od tada ljubav cvate, a uskoro bi trebali i pred oltar. 

Martina je velika zaljubljenica u fitness i zdravi način života, te je aktivna na društvenim mrežama, na Instagramu je prati preko 33 tisuće fanova.

Nedavno je Antonio Plazibat na Poljudu organizirao veliku humanitarnu akciju pod nazivom Najluđi skakač Hrvatske, a sav prihod prikupljen od ulaza, prodaje hrane i pića išao je za Dječji dom Maestral u Splitu. 

U nedavnom razgovoru za Slobodnu Dalmacija Martina nam se otvorila, zbog Antonijevog uspjeha u ringu, sunčanu Dalmaciju zamijenila je Nizozemskom.

- Zbog ozljede smo trenutno ovdje, ali inače smo više od pola godine u Nizozemskoj. Najviše mi nedostaje obitelj, na sve se ostalo naviknete. S njim doslovno živim život sportaša. Ne traje to tjedan dana, tako živimo cijelu godinu za devet minuta ringa. Bude teško jer se bavi opasnim sportom, na televiziji ga baš ne mogu gledati, jer ako se nešto dogodi, ne mogu biti tu uz njega da ga zagrlim. Zato odlazim s njim na borbe, pričala je Martina.

Osvrnula se i na djeda, legendarnog plivača Veljka Rogošića:

- Naučio me jako rano plivati, kad sam bila baš mala. S njim bi po cijele dane bili na moru, a i on je bio veliki humanitarac, zbog toga mi je ovaj događaj jako poseban. Kao da je i on u ovome svemu, kao da je tu s nama. Zbog dida znam roniti jako dugo i plivam lijepo kraul, ali za leptira nisam nikad imala snage. On nije bio običan čovjek, bio je čovjek s nadljudskom snagom. Često su ga zvali "čovjek riba". Tu istu volju, snagu i upornost često prepoznam i u Antoniju. Hvala didu što mi zbog njega, sve ovo ništa nije strano te lakše razumijem svog dečka.

Cijeli razgovor pročitajte OVDJE.

Već smo pisali da Martinu prati vojska fanova na društvenim mrežama, a sinoć im se obratila sa zanimljivom molbom.

- Pomoć, tražim novine Slobodne Dalmacije od ove subote i nedjelje. Ako netko slučajno zna kako doći do njih, pišite, objavila je Martina na Instagram storyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 11:11