StoryEditorOCM
Tenisteški dani

Marin Čilić ne odustaje, s protezom na desnoj nozi ‘upire‘ žestoko, nakon operacije želi što prije na teren...

Piše P. S.
14. ožujka 2023. - 09:18

Marin Čilić trenutno je 24. tenisač svijeta, no još će proći neko vrijeme da se vrati na teren nakon operacije koljena koju je imao sredinom siječnja. Na svome se Instagram profilu Čilić pohvalio videom s treninga, no na operiranoj desna nozi je proteza, a većinu vježbi radi jednom, lijevom nogom.

- Nakon konzultacije s nekolicinom specijalista, donio sam tešku odluku i obavio operativni zahvat na koljenu, koji se činio najboljom opcijom za dugoročno rješenje ozljede. Hvala Bogu, sve je prošlo u redu kao što smo se nadali  - kazao je Marin odmah po operaciji i dodao:

- Nažalost, ovo znači da ću neko vrijeme provesti izvan terena, ali s druge strane, imat ću više vremena kod kuće s mojom obitelji. Osjećam se pozitivno i ne mogu dočekati da se vratim natrag na teren. No, sada je sav moj fokus usmjeren na odmor i oporavak. Hvala vam svima na lijepim željama, jedva čekam vidjeti vas na Touru.

Oporavak je, vidimo, u punom jeku, a Marin se ne predaje i želi se što spremniji vratiti na teniske terene. Ima Čilić već 34 godine i niz teških i napornih sezona iza sebe, no vjerujemo kako će uskoro opet zaigrati i da ispred sebe ima još poneku dobru godinu. Marin iza sebe ima čak 20 titula, bio je treći igrač svijeta, a od nagradnog fonda uprihodio je nešto više od 31 milijun dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 06:11