StoryEditor
Strani nogometide na sud

Španjolska legenda u velikim problemima: ‘Mislila sam da mi je ovo životna šansa, a dobila sam samo da me svakog dana pipka‘

Piše SN
25. studenog 2020. - 15:44
Villa je u srpnju 2011. s Barcelonom gostovao na PoljuduJoško Ponoš/arhiva Cropix

David Villa ove je godine zaključio sjajnu profesionalnu karijeru. Napadač, koji je oduševljavao u Primeri nastupajući za Sporting Gijon, Real Zaragozu, Valenciju i napokon - Barcelonu, ipak neće sasvim mirno u mirovinu, jer zbog "tragova prošlosti" mora na sud, pišu Sportske novosti.

"Ta vrsta uznemiravanja koju je doživjela u New York Cityju i dalje kod mene izaziva zgražanje", rekla je Skyler Badillo, bivša djelatnica u klubu u kojem je Španjolac igrao od 2014. do 2018. godine.

Upravo je ovih dana pokrenut sudski proces.

"Promijenila sam svoj život i karijeru zbog toga. Mislila sam da je ovo moja životna šansa, a dobila sam to da me David Villa pipka svakog je*enog dana, a šefovi su se samo smijali. Za njih je to bio dobar materijal za komediju", izjavila je.

I neće samo to biti tema sudskog procesa, već i to što ju je Villa pokušavao "kupiti" alkoholom dok je bila mlađa od 21 godine, a što je nezakonito u SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. siječanj 2021 09:52