StoryEditorOCM
Strani nogometSTANDARDNI BEK

Šok za Talijane, važan igrač propušta odlučujući dvoboj protiv Hrvatske

Piše SN
22. lipnja 2024. - 20:32

Lucianu Spallettiju stigla je loša vijest uoči odlučujućeg dvoboja protiv Hrvatske u skupini B, stoji u naslovima talijanskih medija.

Naime, prema pisanju La Gazzette dello Sport, talijanski izbornik u ponedjeljak neće moći računati na Federica Dimarca, standardnog lijevog beka koji je protiv Albanije odigrao 83 minute, a protiv Španjolaca je odradio cijeli susret - pišu Sportske novosti.

Kako prenose talijanski mediji, 26-godišnji Interov branič zadobio je udarac u desni list u posljednjoj utakmici protiv Španjolske, a jučer nije trenirao, dok mu je danas otkriven hematom.

"U trećem susretu u skupini, dakle, Dimarco neće biti upotrebljiv, a zamijenit će ga Cambiaso ili Darmian", stoji u tekstu na Gazzetti.

image

Talijanski izbornik Luciano Spaletti

AFP

Dimarco je za Italiju upisao 21 nastup, a Transfermarkt ga procjenjuje na 50 milijuna eura. Međutim, čini se da će na njegovo mjesto uskočiti Andrea Cambiaso, igrač Juventusa, ili Matteo Darmian, iskusni 34-godišnji nogometaš milanskog Intera.

Upravo je Dimarco režirao neslavan trenutak za Talijane na otvaranju turnira, kada je u prvoj minuti utakmice protiv Albanije loptu iz auta bacio ravno u noge Nedima Bajramija, koji je na startu utakmice šokirao Spallettijeve izabranike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 20:34