StoryEditorOCM
Strani nogometbolna lekcija

Ružomberok potopljen u Armeniji, domaćin s tri pogotka prednosti ide na uzvrat, vrlo su blizu Konferencijske lige

Piše R. R.
20. kolovoza 2024. - 21:01

Istinskim navijačima Hajduka je gledanje utakmice odnosno isječaka susreta Noaha i Ružomberoka pravo dodavanje soli na vruću ranu. Slovačka momčad je u 3. kolu kvalifikacija Konferencijske lige šokantno eliminirala "bijele" i potencirala veliku krizu na Poljudu. Hajduk Ružomberoku nije uspio zabiti gol u dva susreta, bilo je 0:0 u Slovačkoj i 0:1 na Poljudu uz more promašenih prigoda sastava trenera Gennara Gattusa.

Ružomberok je nakon iznenađujuće pobjede na Poljudu u utorak play-off fazu otvorio gostovanjem kod Noaha u Armeniji gdje je uvjerljivo poražen rezultatom 3:0 čime je domaćin otvorio širom vrata mjestu skupinama u Konferencijskoj ligi.  

Golove za domaće postigli su Gregorio (4.), Manveljan (81.-11m) i Aias (90.+5). Posebno bolan bio je prvi zgoditak domaćina, očajna intervencija vratara Tomaša Fruhwalda koji je izvrsno branio na Poljudu omogućila je domaćin vodstvo.  U samoj završnici Noah, inače skup međunarodnih igrača, je stigao do prednosti koja im omogućava miran uzvrat u četvrtak 29. kolovoza u Slovačkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 00:38