StoryEditorOCM
Strani nogomettužne vijesti

Svijet nogometa zavijen u crno: preminuo nogometaš koji se prošlog tjedna srušio na utakmici, oglasili se klub i bolnica

Piše Sport SD
28. kolovoza 2024. - 08:36

Tužne vijesti stižu iz Urugvaja, preminuo je nogometaš Nacionala Juan Izquierdo (27), Klub se oglasio preko službenih kanala...

- S najvećim bolom i šokom u našim srcima, Nacional potvrđuje da je preminuo naš dragi igrač Juan Izquierdo. Mi izražavamo najdublje saučešće njegovoj obitelji, prijateljima, kolegama i voljenima. Svi u Nacionalu doživjeli su nezamjenjiv gubitak. Počivaj u miru Juane, bit ćeš s nama zauvijek.

Oglasila se i bolnica, Izquierdo umro od posljedica moždane smrti nakon kardiopulmonalnog zastoja povezanog sa srčanom aritmijom.

Podsjetimo, Urugvaj je prošli petak suspendirao sve nogometne aktivnosti za vikend zbog "delikatne zdravstvene situacije Juana Izquierda," braniča Nacionala koji se srušio na terenu za vrijeme utakmice Copa Libertadores protiv Sao Paula u Brazilu.

Izquierdo se srušio u 84. minuti, a nakon što su mu liječnici pružili prvu pomoć na terenu, hitno je prevezen u lokalnu bolnicu. 

Izquierdo je stigao u Nacional ove godine, a igrao je i za Liverpool iz Montevidea, Penarol, Montevideo Wanderers...

image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 19:18