StoryEditorOCM
Strani nogometnije mu se svidjelo

Piksi iznenađen komentirao izjavu zvijezde: ‘Uh, to nije dobro ako je to rekao. Dajte ljudi, taman posla...‘

Piše Sport SD
17. lipnja 2024. - 08:11

U Gelsenkirchenu su nogometaši Engleske svladali Srbiju s 1-0 (1-0). Bio je to prvi dvoboj skupine C, a pobjednički pogodak za Engleze dao je Jude Bellingham (13).

Nakon susreta medijima se obratio i izbornik Srbije Dragan Stojković Piksi, novinare je posebno zanimalo kako komentira posljednju izjavu kapetana Dušana Tadića koji je izjavio da je trebao započeti utakmicu od početka.

- Teško sam podnio odluku da ne igram od početka, smatram da sam najbolji igrač ove momčadi, vođa, bez lažne skromnosti. Ipak, ako je izbornik odlučio da igram pola sata, poštujem to - kazao je za RTS Tadić, a na sve se potom osvrnuo izbornik Stojković:

- Uh, to nije dobro ako je to rekao, to je bila moja odluka iz taktičkih razloga, htio sam ga sa svježim nogama u drugih 45 minuta, radi se o taktici, ništa drugo - rekao je Piksi, pa nastavio smirivati tenzije:

- Kakva drama, dajte ljudi. Taman posla. Neće biti drame oko kapetana. Moja odluka, moje viđenje situacije. Nema nikakve polemike oko toga. Ja donosim odluke, ja sam taj koji je na tom mjestu. Nema tu prostora za polemiziranje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 08:11