StoryEditorOCM
Strani nogometnije dobro

Nikako ne izgleda dobro. Pogledajte Grbićev prst nakon ozljede, ova slika objašnjava bolne izraze lica

Piše SPORT SD
5. lipnja 2023. - 17:23

Ivo Grbić je u nedjelju branio protiv Villarreala, imao je nekoliko odličnih obrana, ali se nažalost pri kraju utakmice ozbiljno ozlijedio pri duelu s igračem Villarreala Pauom Torresom i uz bolne grimase je napustio travnjak. 

"Grbić je iščašio prst, koji je odmah na travnjaku ispravljen ali je osjećao snažnu bol i bilo mu je slabo", objasnio je glasnogovornik Atletica. Dobra vijest je da je to bila zadnja utakmica sezone, pa se Grbić ima vremena oporaviti.

image
AFP

Bivšeg hajdukovca je zamijenio mladi vratar Antonio Gomis (20) koji je tako debitirao za prvu momčad. Nažalost po njega, šest minuta kasnije Villarreal je poravnao rezultat na konačnih 2:2.

Grbić je ove sezone uglavnom bio na klupi, iza vratara Jana Oblaka. Ali Oblakovom ozljedom krajem sezone je dobio priliku pokazati svoju kvalitetu, bilo čelnicima Atletica, ili kojeg drugog kluba odluči li potražiti angažman drugdje.

Vratar ponikao u Hajduku ima ugovor s Atleticom na još godinu dana, do 30. lipnja 2024. Prošlu sezonu je bio proveo na posudbi u Lilleu jer nije dobivao priliku pored Oblaka, a Dalić mu je kao četvrtom vrataru poslao pretpoziv za Final Four Lige Nacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:01