StoryEditorOCM
Strani nogometpretjeruju li?

Ne prestaje panika u Srbiji: Obilježja Hajduka su već zabranjena, a otkriven je i plan Torcide za prelazak granice

Piše Sport SD
19. rujna 2024. - 12:05

Večeras Crvena zvezda dočekuje Benficu u Ligi prvaka od 18:45. Utakmica je pod povećalom u Srbiji najviše zbog poznatog prijateljstva Benficinih navijača s Torcidom. Već danima je to, preko granice, jedna o glavnih vijesti u sportskog svijetu. Srpski mediji prozivaju dolazak Hajdukovih navijača.

No Name Boysi nedavno su poslali poruku Torcidi kao odgovor na koreografiju splitskih ultrasa na utakmici s Dinamom.

Srbi su stoga u strahu kako će dio torcidaša pokušati ući na utakmicu na Marakani. Panika je otišla u tom smjeru da je Crvena Zvezda zabranila obilježja Hajduka na utakmici, a srpski mediji počeli su pisati o planu Torcide za ulazak u Srbiju.

Sprema se ozbiljan pretres na ulazu na gostujuću tribinu stadiona Rajko Mitić, a neće biti dopušten unos obilježja Hajduka jer bi se to smatralo provokacijom i mogućim okidačem za incidente. U Beogradu se očekuje oko 2500 navijača Benfice.

Beograd se sprema za Torcidu, najavljen je ozbiljan pretres, obilježja Hajduka smatrat će provokacijom

Prema navodima medija u Srbiji očekuje se dolazak tek 15-ak članova Torcide, a vjerojatno će to pokušati izvesti pojedinačnim prolaskom kroz granicu, navodeći neke druge razloge za ulazak u Srbiju. Jesu li ti navodi realni ili samo panika susjeda, pokazat će večerašnja utakmica.

Također, sprema se ozbiljan pretres na ulazu na gostujuću tribinu stadiona Rajko Mitić, a neće biti dopušten unos obilježja Hajduka jer bi se to smatralo provokacijom i mogućim okidačem za incidente. U Beogradu se očekuje oko 2500 navijača Benfice.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 12:06