StoryEditorOCM
Strani nogometbez dlake na jeziku

Modrićev suigrač u Realu, potpuno iskreno: ‘Nije mi ga žao, žaliti možete ljude kojima je puno gore nego njemu‘

Piše Sport SD
19. ožujka 2023. - 15:28

Eden Hazard stigao je u Real Madrid 2019. godine, a nikad nije započeo El Clasico protiv Barcelone. Međutim, klupski suigrač Toni Kroos ne žali ga previše.

"Ne vjerujem da Eden ima loš život. Žaliti možete ljude kojima je puno gore nego njemu. Ne radi se tu o novcu, nego jednostavno ne žalim nikoga iz nogometnog svijeta", rekao je brutalno iskreno Kroos, pa nastavio.

"Da, ovo je nezgodna situacija, ali tako već dulje vrijeme. Svatko je barem djelomično odgovoran za svoju situaciju u kojoj se nalazi. Poznajem Edena jako dobro i često smo zajedno. Ali žaliti mogu samo ljude kojima je jako loše u životu, ali Eden nije jedan od njih", zaključio je Kroos.

Realov trener Carlo Ancelotti jedan je od onih koji je često suočen s pitanjima vezanim uz trenutno najplaćenijeg igrača Reala.

"Situacija je jako komplicirana. Uzevši u obzir talent, Hazard ima pravo na igru. Ali u velikom klubu postoji jaka konkurencija. Ja nisam ovdje da bih davao minutažu svakom igraču, ovdje sam da bih pobjeđivao. Također ne gledam koliko koji igrač zarađuje i koliko je star. Kao što sam rekao, ovdje sam da bih pobjeđivao, ništa više od toga", rekao je Ancelotti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 02:53