StoryEditorOCM
Strani nogometkakva pogreška

Lutali su cijelo popodne u potrazi za stadionom: Liverpoolovi navijači se uputili u Belgiju podržati svoju momčad pa shvatili da su došli u krivi grad

Piše PSD
24. listopada 2019. - 13:41

Liverpool je sinoć pobijedio Genk u gostima 4:1, uz neizostavnu pomoć svojih navijača koji su došli na utakmicu.

No, dvojica navijača nisu uspjeli stići na utakmicu iako su imali ulaznice i doputovali su u Belgiju. Razlog? Umjesto u Genk, uputili su se u Gent.

Iako su dva grada udaljena samo 150 kilometara te su mogli ispraviti svoju pogrešku, kobna je bila činjenica da su svoju grešku primijetili tek pola sata prije početka pa su bili prisiljeni utakmicu gledati u lokalnom baru.

Belgijska Sporza javila je da je nesretni dvojac viđen kako luta po gradu u potrazi za stadionom na kojem igraju njihovi ljubimci, a kada su shvatili svoju pogrešku, fotografirali su se i podijelili to s javnosti.

Pogreška ih nije jeftino koštala, jer su potrošili nešto više od 1600 kuna svaki, a kada su čuli  za njihovu priču, vodstvo Genta ih je pozvalo da prisustvuju njihovoj utakmici protiv Wolfsburga u sklopu Europske lige te su se našalili rekavši da će im nakon utakmice ponuditi i lekcije iz belgijskog zemljopisa.

Rekli bismo da se ovakva pogreška može dogoditi svakome, ali nekako sumnjamo u to...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 13:13