StoryEditorOCM
Strani nogometu krugu favorita

Luka Modrić bi mogao dobiti jedno od najvećih priznanja u karijeri, čeka se odluka kraljevskog kluba

Piše Sport SD
4. lipnja 2023. - 13:42

Osvajač Zlatne lopte Francuz Karim Benzema napustit će Real Madrid na kraju sezone, nakon 14 sezona provedenih u španjolskom klubu, potvrđeno je u nedjelju - pišu Sportske novosti.

"Real Madrid i naš kapetan Karim Benzema dogovorili su se da će završiti njegovo briljantno i nezaboravno razdoblje koje je kao igrač proveo u našem klubu", napisao je klub u priopćenju objavljenom nekoliko sati prije posljednje utakmice sezone u Premier ligi.

Benzemini suigrači iz Reala polako su krenuli s prvim reakcijama. Aurélien Tchouaméni francuskog je napadača ispratio uz riječ "legenda", dok je Vinicius Jr. objavio je emoji suznih očiju, a sličnu stvar napravio je i Rodry.

Španjolski AS odmah je pokrenuo i pitanje novog prvog kapetana kluba, a kao prve favorite navode Nacha Fernándeza, Luku Modrića, Danija Carvajala i Tonija Kroosa.

Nacho bi po stažu u Real Madridu trebao dobiti prednost ispred kapetana Vatrenih, ali sve se glasnije spominje i da bi on mogao uskoro napustiti Kraljeve. Dogodi li se to, Luka će preuzeti ulogu prvog kapetana. Ostane li pak Nacho i iduće sezone u bijelome dresu, bit će na papiru prvi kapetan, ali bi mogao kao i dosad često biti izvan prvih 11, što bi značilo da bi, nađe li se u udarnom sastavu, Modrića često na travnjaku mogli gledati s kapetanskom vrpcom.

Napomenimo i da su poznate Twitter stranice specijalizirane za vijesti o Kraljevskom klubu, Madrid Zone i Madrid Xtra, otišle su korak dalje i već objavile da će ta čast pripasti veznjaku Reala i hrvatske nogometne reprezentacije - Luki Modriću.

Čeka se nova službena potvrda sa Santiago Bernabeua...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:03