StoryEditorOCM
Strani nogometslatki život

Jedan od najboljih veznjaka svijeta je godinama varao suprugu, ljubavnicu ostavio zbog - ljubomore!

Piše R. R.
5. lipnja 2023. - 22:38

Supruga zvijezde Manchester Uniteda Casemira demantirala je optužbe da je njen suprug godinama imao tajnu vezu s djevojkom iz tvornice čokolade, iako su razni izvori u Brazilu objavili da je istovremeno nekadašnji veznjak Real Madrida imao tajnu ljubav s kojom se godinama viđao.

Brojni mediji u njegovom rodnom Brazilu su nakon finala FA kupa između Manchester Uniteda i Manchester Cityja (1:2) u subotu počeli pisati o nevjeri nogometaša. Priča se da se Casemiro godinama viđao sa brazilskom manekenkom Sinttyom Ramos, koja danas živi u Španjolskoj.

Prije prelaska u Manchester United prije deset mjeseci, u rujnu 2022., Casermiro je boravio u Španjolskoj i igrao za Real Madrid, gdje se navodno "spetljao" sa djevojkom koja inače radi u jednoj tvornici čokolade.

Rečeno je da su Casemiro i Ramos započeli tajnu vezu u kolovozu 2016., a prekinuli 2022. Čak je on natjerao da napusti posao obećavši joj da će je uzdržavati od svog novca.

Navodno je djevojka pratila igrača na putovanjima u Španjolskoj, kao i u Brazilu, a čak mu se, tvrdi se, pridružila i u Engleskoj kada je potpisao za United. Priča se da je veza prekinuta samo zbog Casemirove pretjerane ljubomore.

No nogometaševa supruga Anna Mariana Casemiro (33) demantirala je optužbe da joj je suprug bio nevjeran. Poručila je novinarima u Brazilu "bolje da prvo provjerite dobro vaše izvore, a onda objavljujete takve stvari koje su, usput rečeno, lažne".

Carlos Henrique Casimiro (31) postao je jedan od najskupljih igrača na svijetu kada je prešao u Manchester United za 70 milijuna eura. Prethodno je igrao godinama za Real Madrid, a prije toga u Europi je još nastupao za Porto.

S Annom je u braku gotovo deset godina i par ima dvoje djece, sedmogodišnju Saru i Caioa od dvije godine. Zvijezda se predstavlja kao obiteljski čovjek, a prije samo nekoliko tjedana na Instagramu je objavio slike rođendanske zabave svoje kćeri Sare na temu Barbie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:34