StoryEditorOCM
Strani nogometpuno neslaganja

Izgubili su strpljenje: Hrvat napušta Real Madrid, evo gdje je puklo nakon niza godina

Piše Gradimir Đukarić/SN
14. studenog 2023. - 08:54

Hrvatski stručnjak dr. Niko Mihić više nije glavni liječnik madridskog Reala. Španjolska Marca piše kako je slučaj Güler bio okidač za odlazak hrvatskog liječnika nakon šest godina službe u kraljevskom klubu - pišu Sportske novosti.

"Odluka o odlasku dr. Mihića donesena je nakon početka sezone u kojoj je bilo dosta problema s ozljedama, a prije svega u rješavanju nekih od njih. Pogotovo u slučaju Güler. Turski nogometaš stigao je u Real Madrid s manjom ozljedom meniskusa koju su u Realu dugo riješavali. Raspravljalo se hoće li se ona liječiti konzervativno ili operirati. Mihić, koji nije bio za operaciju, na kraju je izgubio bitku s mišljenjem dr. Leyesa, koji je operirao igrača.

image

Dr. Niko Mihić

Damir Krajač/Cropix

No, glavni problem s Gülerom bili su stalni recidivi i ozljede mišića, a koje su posljednjih tjedana uzrokovale dosta neslaganja između službi u klubu od trenera, fizioterapeuta i samog Mihića. No Gülerov slučaj nije bio jedini uzrok odlaska hrvatskog liječnika. U posljednjih godinu dana bilo je mnogo recidiva kod nekoliko igrača. Slučajevi Benzeme, Alabe i Ceballosa već su izazvali nekoliko trvenja između igrača i medicinskih službi, trvenja koja su dosegla najviše razine kluba", piše Marca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 08:37