StoryEditorOCM
Strani nogometotkrio je želje

Bivši Hajdukov dragulj: ‘U budućnosti želim igrati za njih i nametnuti se, a ovim tempom mogu i do reprezentacije‘

Piše SN
21. rujna 2024. - 15:14

Ante Palaversa svojedobno je ostvario jedan od najzvučnijih izlaznih transfera u povijesti Hajduka. U siječnju 2019. godine kupio ga je Manchester City za 6,3 milijuna eura, no nikada se nije uspio nametnuti i doći do prve momčadi te je konstantno provodio vrijeme na posudbama, a u ovom trenutku brani boje škotskog Aberdeena.

Dao je intervju za Daily Record gdje je istaknuo koliko je velika stvar to što je uspio doći u klub kao što je Manchester City:

- Bio sam tinejdžer, bilo je uzbudljivo što je tako velik klub došao po mene. Kada sam potpisao za City, znao sam da hoću doći tamo i biti dobar. Ipak, nije uspjelo, ali u budućnosti želim igrati za njih i nametnuti se, uvijek to imam u glavi. Nadam se da ću u Aberdeenu igrati što bolje i pomoći momčadi da ostvare zadane ciljeve - kazao je 24-godišnjak.

image
Tom Dubravec/Cropix

Jedna od Palaversinih želja jest i poziv u hrvatsku reprezentaciju. Prošao je sve mlađe selekcije do U21, a sada želi napraviti korak naprijed:

- Ako ovako nastavimo igrati, to mi sigurno može pomoći da dođem do reprezentacije. Igramo sjajno kao momčad i to će utjecati na to da individualci idu prema naprijed. Drago mi je da sam dobio priliku za dokazivanje u Aberdeenu, mislim da mogu napraviti sjajne stvari - zaključio je Palaversa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 15:15