StoryEditorOCM
Ostalocity of football

Predsjednik Neretvanca iz Opuzena i bivši igrač Hajduka gosti su 4. Football Meetupa

Piše SPORT SD
17. listopada 2023. - 15:12

Nakon ljetne stanke vraća se prvi hrvatski nogometni meetup, i to 4. izdanjem koje će se održati ove srijede, od 19 sati u Mandrach Baru u Splitu. Tema meetupa je “Stvaranje kluba - nogomet i sve ostalo”, a prvo predavanje održat će Kristijan Soče, predsjednik NK Neretvanac Opuzen.

Kristijan će pričati o stvaranju kluba koji je u sezoni 2020/2021 osvojio 3. HNL s najmanjim budžetom i najmlađom momčadi u ligi. Dotaknut će se i komunikacije s lokalnim vlastima, odnosima s većim klubovima, ali i načinima privlačenja sponzora.

Zatim će Andro Fistonić, idejni začetnik Football Meetupa održati predavanje na temu iskustva iz NK Radomlje, točnije prelaska iz 2. lige i poluprofesionalnog nogometa u 1. ligu i profesionalni status, a dotaknut će se i odnosa u klubu, ulaganja i ostalih važnih faktora.

Nakon kratke pauze, dvojcu predavača na panel raspravi pridružit će se nogometaš Goran Milović, koji će pričati o nogometnom putu od 4. lige do 1. lige i kako je taj put izgledao iz perspektive terena, porasta pritiska i ostalih čimbenika.

City of Football neformalna je zajednica čiji je cilj okupiti, povezati, inspirirati i razvijati nogometnu industriju u Dalmaciji, a dobrodošli su svi od roditelja nogometaša, do igrača, trenera, investitora, članova uprava nogometnih klubova, menadžera, profesora u školi ili onih koji žele učiti i razvijati znanja u području nogometa.

Ulaz na Meetup je besplatan, a preporuka je doći pola sata prije kako biste osigurali mjesto, ali i ostvarili nova poznanstva i kontakte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 10:56