StoryEditorOCM
Ostaloneutješan

Cernogoraz u suzama, za dlaku ostao bez finala u trapu: ‘Dao sam sve od sebe, teško je...‘

Piše HINA, SPORT SD
30. srpnja 2024. - 15:15

Hrvatski strijelac, europski i svjetski prvak u trapu Giovanni Cernogoraz, završio je kvalifikacije na Olimpijskim igrama u Parizu sa 122 pogođene mete i na diobi petog mjesta s još petoricom strijelaca, s kojima će rapucavati za preostala dva mjesta u finalu. 

Olimpijskom pobjedniku iz Londona 2012. suparnici u raspucavanju bit će Amerikanac Derrick Scott Mein, Australac Mitchell Iles, Gvatemalac Jean Pierre Brol Cardenas, Marokanac Driss Hafari i Kinez Yu Haicheng.

Za prvo mjesto u kvalifikacijama raspucavat će Kinez Qi Ying, Britanac Nathan Hales, Šveđanin Rickard Levin-Andersson  Australac James Willett.

Hrvatski strijelac bio je vidno utučen nakon ispadanja, suzdržavao je suze i rekao:

- Što mogu reći. Ovo mi je najbolji rezultat ove sezone, dao sam sve od sebe, vrućina je bila jaka, ali potrudio sam se. Zadnjih deset godina je tako da se ne smije promašiti niti jedna meta. Ne znam više što reći, teško je...

Brol Cardenas je na kraju osvojio peto, a Mein šesto mjesto te će se njih dvojica, od 15.30 sati, u finalu boriti za odličja s Kinezom Qi Jingom, Britancem Nathanom Halesom, Australcem Jamesom Willettom i Šveđaninom Rickardom Levin-Anderssonom.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 23:50