StoryEditorOCM
Košarkagrobari su ljuti

Zbog ovog navijači Partizana neće više Hezonju pozdravljati aplauzom: ‘Promijenio si je**nu seriju za nas brate‘

Piše I. M.
23. svibnja 2023. - 15:33

Košarkaši Real Madrida u nedjelju su osvojili titulu prvaka Europe nakon što su u finalu Eurolige pobijedili grčki Olympiakos sa 79:78. U centru pažnje javnosti našao se hrvatski košarkaš Mario Hezonja koji je kod navijača Partizana imao poseban status, ali nakon videa koji se pojavio jasno je da to više neće biti slučaj.

Real Madrid i Partizan igrali su u četvrtfinalu Eurolige, a kraljevski klub je nakon velikog preokreta uspio pobijediti s 3:2 u seriji i plasirati se na Final Four. Podsjetimo, beogradski klub vodio je s 2:0 nakon dvije pobjede u Madridu, no sve je promijenila tuča koja se dogodila po završetku druge utakmice zbog koje su na kraju suspendirali ponajbolji igrači Partizana.

Poznato je da je sve počelo s provociranjem Sergija Llulla i Kevina Puntera, ali šok je uslijedio kada je Guerschon Yabusele hrvačkim zahvatom na sramotan način oborio na parket Dantea Exuma zbog čega je dobio pet utakmica suspenzije.

U toj tuči suspendirani su još Gabriel Deck, kao i Punter i Mathias Lessort zbog udaranja Džanana Muse. 

Međutim, Hezonja kod navijača Partizana ima poseban status, jer na kraju nije dočekan na tako užasan i sramotan način kao drugi igrači Real Madrida. Ali izgleda kako se status Hezonje sada drastično mijenja što se tiče navijača Partizana.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se video sa slavlja košarkaša Real Madrida nakon što su u finalu Eurolige pobijedili Olympiakos.

Na parketu se pojavio i Yabusele koji od te spomenute tuče nije igrao, a Hezonja je bio među prvima koji mu je prišao, te su svi jasno čuli što je rekao francuskom košarkašu.

"Promijenio si je*enu seriju za nas brate. Sve je ovo zbog tebe", rekao je Hezonja i zagrlio Yabuselea, a zbog ovog videa navijači Partizana su promijenili ploču i poručili Hrvatu da ih je i on iznevjerio.

Hezonju sada popularni Grobari nazivaju izdajnikom i ovu izjavu su mu itekako zamjerili...

Video pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 14:53