StoryEditorOCM
Košarkapohod na titulu

Obavijest Zadra uoči treće utakmice sa Splitom: ‘Sve ulaznice su prodane za 40 sati, a evo koji je i ‘dress code‘‘

Piše I. M.
3. lipnja 2023. - 16:15

Košarkaši Splita i Zadra u nedjelju u 20 sati igraju treću utakmicu finalne serije prvenstva Hrvatske. Nakon dva susreta odigrana na Gripama, sljedeći će se igrati u Višnjiku. Iako su "žuti" imali prednost domaćeg terena, Momčad Danijela Jusupa slavila je na gostovanjima i trenutno vodi 2:0 u seriji. Još ih dakle samo jedna pobjeda dijeli do titule prvaka...

A vijest iz Zadra glasi: ulaznica za treću finalnu utakmicu između Zadra i Splita više nema, a također pišu i koji je "dress code".

- Prodane su sve ulaznice za treću utakmicu finalne serije doigravanja HT Premijer lige između Zadra i Splita. Oko 8.000 navijača osiguralo je svoje mjesto u dvorani Krešimir Ćosić čiji će ulazi biti otvoreni u nedjelju od 18:15 sati. Ulaznice su prodane za nešto više od 40 sati čime se ovaj događaj upisao u povijest dvorane na Višnjiku, stavljene u funkciju 2008. godine! Na blagajnama ispred dvorane bit će moguće učlanjivanje u Grad košarke te kupnja, sada već dobro poznatih majici Grada košarke. Savjetujemo navijačima da na utakmicu stignu što ranije kako bi izbjegli gužve i pravovremeno zauzeli svoje mjesto u dvorani. Navijajmo fer i korektno, bodrimo igrače Zadra i pomozimo im u pohodu na 20. klupski trofej. Podsjećamo, utakmica protiv Splita na rasporedu je u nedjelju u 20 sati, a Zadar u seriji na tri pobjede vodi 2-0. Svi koji nisu uspjeli osigurati ulaznicu na vrijeme prijenos uživo moći će pratiti na Sportskoj televiziji. SVI U BILO!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:46