StoryEditorOCM
KošarkaPRAVO SLAVLJE

Jokić i društvo pjevali zloglasnu pjesmu u Parizu, srpski košarkaši pali po Hrvatima ‘uz pomoć‘ Baje Malog Knindže

Piše M. Bi.
11. kolovoza 2024. - 11:04

Košarkaši Srbije osvojili su broncu na Olimpijskim igrama u Parizu, a malo je nedostajalo da zaigraju i u finalu jer su gotovo cijelu utakmicu polufinala američki Dream Team držali u konopcima. Vodili su i sa 17 koševa razlike, u zadnju četvrtinu ušli s "plus 13" da bi na kraju – izgubili. I za poraz okrivili suce.

Međutim, utjehu su pronašli u bronci i burno su je proslavili. Nisu štedjeli glasnica, a ni na piću.

Već se pisalo o tome kako su srpski košarkaši uz velike količine alkohola odlučili burno proslaviti pobjedu nad Njemačkom i osvajanje brončane medalje na Olimpijskom turniru.

Tada je u "fokusu" bio Nikola Jokić, proširio se video kako polugoli Srbin u jednom lokalu u Parizu grli pjevača i iz svega glasa pjeva hit Bobana Zdravkovića ‘‘Prokleta je Amerika i zlato što sja‘‘... Treba li posebno isticati kome je pjesma upućena?

image

Srbi pjevaju

Screenshot Twitter/sn/

Međutim, na meti njihova "slavlja" našli su se i, ničim izazvani, Hrvati. Na društvenim mrežama procurio je video u kojem vidno pijani reprezentativci pjevaju pjesmu Baje Malog Knindže (pravim imenom Mirko Pajčin) "Kad sam bio mali".

Srpski glazbenik nadimak je dobio po Knindžama, paravojnoj formaciji tzv. Republike Srpske Krajine. Također je poznati zagovornik Srpske radikalne stranke, a poznato je i da je omiljeni pjevač Vojislava Šešelja.

O svemu ovome pišu Sportske novosti, a video možete pogledati ovdje.

image
Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 08:24