StoryEditorOCM
Košarkasa suzama u očima

Jedan od junaka pobjede Srbije: ‘Ovo je bila borba za našu zemlju, obitelji, kumove, prijatelje i za našeg brata Borišu‘

Piše SPORT SD
8. rujna 2023. - 13:16

Srbija je svladala Kanadu u polufinalu Svjetskog prvenstva (95:86) i plasirala se u finale, gdje čeka pobjednika susreta SAD - Njemačka.

Svi igrači pružili su sjajnu predstavu, a Aleksa Avramović bio je ključni igrač u obrani. Nakon velike pobjede, svladale su ga emocije.

- Boriša nam je opet poslao poruku. Dali smo posljednji atom snage. Oni imaju all-star igrače, ali mi smo Srbija - rekao je Avramović sa suzama u očima za Sport Klub, prenosi Mozzartsport.

- Ovo je bila borba za našu zemlju, za obitelji, kumove, prijatelje, dres, grb i za našeg brata Borišu. Oprostite što sam ovoliko emotivan - nastavio je Avramović.

Podsjećamo, Boriša Simanić je u utakmici protiv Južnog Sudana dobio jak udarac, nakon čega je došlo do komplikacija te je izgubio bubreg.

Upitan koga bi htio u finalu, Avramović je rekao:

- Mi smo uvijek Srbija, koja god momčad nam dođe, mi smo spremni. Ovo je 12 najboljih igrača koje je izbornik odabrao. Borili smo se za momke koji nisu ovdje iz raznih razloga, borili smo se i za one koji će tek doći u ovu reprezentaciju. Sve vas volimo - zaključio je srpski reprezentativac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:09