StoryEditorOCM

Germania je novi sponzor KK Splita!

Piše PROMO
28. svibnja 2023. - 08:38

Legendarni klub kreće po osvajanje titule prvaka, a uoči finala stiglo je pojačanje u vidu potpisa sa Germanijom

KK Split je jedan od najvećih sportskih brendova ne samo Hrvatske, nego i ovih prostora. Teško je zaboraviti na sve nevjerojatne uspjehe Jugoplastike koja se tri puta penjala na europski panteon i koja je zauvijek udarila pečat u povijesnim knjigama.

Splitski Žuti su do danas ostali pojam košarke, a od utorka kreću i u osvajanje nacionalnog prvenstva protiv Zadra. Splićani su veliki favoriti u toj seriji, a zasigurno će im u toj borbi pomoći i pojačanje u vidu suradnje s Germanijom.

Na potpisu ugovora između Germanije i KK Splita sudjelovali su Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije te član uprave Marijo Tolj, dok je u ime kluba potpis na ugovor stavio direktor KK Splita Dejan Žaja.

„Meni je zadovoljstvo obavijestit vas o povratku našeg poslovnog partnera, Germania Sport kladionicama, ovaj put na još većoj razini. I prije nego smo osigurali startnu jedinicu u doigravanju, a kamoli finale, oni su vjerovali u nas, u naš rad i sportski rezultat. Ja bih iskoristio priliku i zahvalio se našim navijačima, u Zagrebu smo imali domaćinsku atmosferu, svaka im čast. Također, čestitam Jadranu na naslovu prvaka, kao i Hajduku na osvojenom kupu. To je velika stvar za splitski sport, mi smo ponosni što smo dio toga“, izjavio je direktor KK Splita Dejan Žaja.

„Germania Sport već dugo slovi kao prijatelj sporta. Partneri smo mnogih sportskih klubova diljem Lijepe naše. Smatramo da je KK Split jedan od najvećih sportskih brendova u Hrvatskoj i bilo je nekako prirodno da kao jedan od vodećih priređivača igara na sreću i sportskog klađenja postanemo partner velikom klubu s uspješnom poviješću i tradicijom izjavila je direktorica marketinga Germania Sport kladionica Jasmina Batarilo - Ćerdić.

Osim što je Germania postala novi sponzor KK Split, medijski partner kluba u novoj sezoni postao je Germanijak.hr, specijalizirani sportski portal. Germanijak.hr će na dnevnoj bazi pratiti veliki klub, a čija će obilježja do konca ove sezone biti na parketu kultne dvorane Gripe, a od iduće sezone će biti i na stražnjoj gornjoj strani dresa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 11:38