StoryEditorOCM
Hajdukbamba za prvi

Zabio je prvijenac za Hajduk, oduševljen je Poljudom i otkrio je kako mu se ostvario san, a za gol ima posebnu posvetu

Piše K. M.
5. kolovoza 2024. - 11:26

Tri boda na startu sezone upisao je Hajduk nakon pobjede 2:1 protiv Slaven Belupa. Bijeli su slavili golovima Livaje s 11 metara i Bambe, a potonji je na Poljudu zabio svoj prvijenac. Gol je pao nakon sjajne akcije koju je započeo na krilu, a onda nakon kombinacije s Livajom u kaznenom prostoru zakucao za prvi gol u dresu Hajduka. 

Nakon pobjede i prvijenca Bamba nije skrivao oduševljenje. 

- Utakmica je bila sjajna. Pružili smo dobru igru, dobar je rezultat i kad se podvuče crta utakmica je bila dobra za sve. 

Zabio je prvijenac na Poljudu, a za gol je imao posebnu posvetu.

image
Duje Klarić/Cropix

- To je moj posao. Dribling je moja najveća kvaliteta koju posjedujem i pomaže mi da radim svoj posao dobro. Znate, izvan terena sam miran, na travnjaku sam lav. Moram naglasiti i da sam došao tu na Poljud dati sve za Hajduk i spreman sam za to. Što se tiče fizičke spreme i forme trenutno sam na 99 posto, a uskoro ću biti na 100. Ovaj gol posvećujem navijačima i svojoj ženi.

Oduševljen je atmosferom na Poljudu.

- Ovo je bilo sjajno, najbolje nešto što sam vidio u životu. Fantastično! Nikad nisam igrao u ovakvoj atmosferi pred ovoliko gledatelja. Kad god vidim ovoliko ljudi na stadionu postanem gladan toga da napravim više na terenu. Obožavam vidjeti navijače i znam da ću zato uživati ovdje igrati. 

image
Duje Klarić/Cropix

Nekad je sanjao da će zaigrati s igračima kao što su Rakitić i Perišić, a sad mu se taj san ostvario.

- To je ostvarenje sna. Kad sam bio mlađi sanjao sam tako nešto i sad se ostvarilo. Puno mi pomažu, pogotovo Perišić koji igra na krilu kao i ja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 14:07