StoryEditorOCM
Hajduk‘u međuprostoru‘

VIDEO Užasni Hajduk protiv Varaždina je odigrao utakmicu za pamćenje, a Dinamo na Rujevici praktički riješio prvenstvo

6. svibnja 2024. - 20:30

Hajduk je na Poljudu od Varaždina pretrpio peti poraz u posljednjih šest domaćih utakmica (0:1), a Dinamo je na Rujevici preokretom došao do pobjede nad Rijekom (2:1) i napravio ogroman korak ka obrani naslova prvaka Hrvatske.

Bijeli su odigrali užasnu utakmicu i uputili samo jedan jedini udarac u okvir Silićevog gola, a taj podatak posebno je porazan kad se uzme u obzir da je taj šut bio djelo Benrahoua koji je u 62. minuti s otprilike 25 metara pogodio Silića u ruke.

Rijeka je na Rujevici dominirala nad Dinamom koji se svjesno stavio u podređenu poziciju i povela, ali pobjednički mentalitet Dinama u završnici je izašao na vidjelo i Modri su nakon preokreta u završnici susreta stigli do pobjede vjerojatno vrijedne titule.

O užasnoj predstavi Hajduka na Poljud i svemu što se događalo u derbiju na Rujevici u kojem je Dinamo pobjedom praktički riješio prvenstvo, pogledajte u novom izdanju ‘U međuprostoru‘ u nastavku. Epizodu također možete pronaći na našem YouTube kanalu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 01:17