StoryEditorOCM
HajdukFiniš drame

Utakmica juniora Hajduka u Zaprešiću koja je imala burnu uvertiru ipak će se moći pogledati, evo i gdje

Piše F. V.
3. lipnja 2023. - 09:20

Bez obzira što na današnjem susretu zadnjeg kola juniorskog prvenstva između Inkera i Hajduka u Zaprešiću poslije odluke kluba domaćina neće biti prisustva publike zbog kako su objasnili financijskih razloga (klub ionako ispada u niži rang), susret će se ipak moći pratiti. Prijenos gostovanja momčadi trenera Marijana Budimira u ovom posljednjem 30. kolu od 11 sati moći će se uživo pratiti na Hajduk Digital TV-u.

Momčad Hajduka od utorka je na putu, spojila je gostovanja u Osijeku i Zaprešiću u koji stiže iz baze u Velikoj Gorici. U isto vrijeme, također s početkom u 11 sati, igra se i drugi susret koji odlučuje o prvaku, derbi Dinama i Osijeka koji je zbog velikog interesa navijača prebačen na stadion u Maksimiru.

Uoči zadnjih 90 minuta sezone koja će dati odluku o prvaku i putniku u Ligu prvaka u velikoj je prednosti Dinamo. Zagrepčani imaju dva boda više i sve je u njihovim rukama. Ukoliko pobjede Osijek titula će se vratiti u Maksimir. Međutim, u slučaju istog broja bodova prvak će i treću sezonu zaredom biti Hajduk zbog boljeg međusobnog skora. Podsjetimo, ovog tjedna je Hajduk važne bodove prosuo baš porazom na gostovanju kod današnjeg protivnika Dinama Osijeka, u Slavoniji su momci s Poljuda poraženi u dramatičnom finišu susreta rezultatom 1:2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:52