StoryEditorOCM
Hajdukprva hnlž

Težak ispit je pred nogometašicama Hajduka, idu u goste Dinamu: ‘Imamo plan...‘

Piše Sport SD
8. listopada 2023. - 15:42

Nakon pobjede u gradskom derbiju, novi izazov je pred nogometašicama Hajduka. Vodeća ekipa Supersport Prve HNLŽ u ponedjeljak gostuje kod Dinama, a utakmica će se odigrati u Sesvetama - javlja Hajduk.hr.

- Slegli su se dojmovi od prošle utakmice. Cure su postale svjesne da je to nevjerojatan rezultat. Spremni i odmorni dočekujemo utakmicu s Dinamom. Slična su ekipa nama, ne igraju izrazito visoki presing, imaju brze igračice, ali najveća snaga im je vratarka Ana Filipović koja sjajno razumije igru i izrazito je talentirana. Skautirali smo sve njihove vrline i mane te imamo plan kako da se kući vratimo s tri boda - kazala je trenerica Hajduka Tamara Benković.

Mrežu Bijelih na startu ove sezone odličnim obranama čuva Karla Jonjić.

- U dosadašnjem dijelu prvenstva pokazale smo da možemo igrati sa svima i boriti se za naslov prvaka. Sve je lakše uz ovakvu ekipu, trenere i stručni stožer koji su uvijek tu uz nas. Uvijek može još i bolje te ima puno mjesta za napredak. U ponedjeljak nas čeka jako kvalitetna i teška utakmica, dvije ekipe u sjajnoj formi. Spremni smo vratiti se kući s tri boda - jasno će vratarka Hajduka.

Utakmica ŽNK Dinamo - ŽNK Hajduk igra se u ponedjeljak s početkom u 15:00 sati. Najavu susreta pogledajte na HDTV .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 03:04