StoryEditorOCM
Hajdukuzeo megafon...

Srpski mediji raspisali se o Livaji: ‘Nema sumnje da će nakon ovog poteza još više porasti u očima navijača‘

Piše Sport SD
25. svibnja 2023. - 08:23

Potez Marka Livaje, koji je nakon pobjede Hajduka nad Šibenikom u finalu Hrvatskog kupa (2:0) uzeo megafon i poveo uvredljivu pjesmu "Freze, traktori i seoski putevi", odjeknuo je i u susjedstvu - pišu Sportske novosti.

Mediji u Srbiji pišu da je najbolji igrač Bijelih, "umjesto da slavi trofej, odlučio vrijeđati navijače Šibenika", te da su se njegovi suigrači rado pridružili pjesmi. Spominju i gestu dizanja dva prsta nakon pogotoka, kao aluziju na činjenicu da Šibenik ispada u drugu ligu. Sportal je Livajin potez protumačio kao odgovor na uvredljivi transparent koji ga je dočekao u Rijeci.

"Na jednom od mostova bila je izvješena poruka ‘Livaja, poliži mi j*ja. Zbog toga im se odlučio osvetiti na ovaj način", ističu.

Pod egidom "Strašno", Kurir je Livajin potez ocijenio kao veliki skandal. Bosanskohercegovački Sportsport.ba pak piše da je "nogometaš koji je poznat po srčanosti i čvrstom karakteru svoje govorio na terenu", ali da je "sve ostalo u sjedni skandala".

"Šibenčani neće imati priliku uskoro se osvetiti Livaji, barem ne na terenu, jer ih od sljedeće sezone čekaju utakmice u nižem rangu i mogu zaboraviti na susjedske derbije s Hajdukom."

Što se pak Livaje tiče, zaključuju:

"Hrvatski reprezentativac je poznat kao omiljen lik među navijačima poljudskog kluba. Nema sumnje da će im nakon ove geste još više porasti u očima."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 11:07