StoryEditorOCM
Hajdukpravovremeni potezi

Pukštas nije jedini: doznajemo da se još jednom ključnom igraču Hajduka sprema novi ugovor

Piše A. J.
22. studenog 2023. - 13:55

Rokas Pukštas i Niko Sigur ključni su igrači Hajduka ove sezone, a s obzirom na to da je obojici ugovor istjecao 2025. (Amerikancu na zimu, a kanadskom Hrvatu na ljeto), vodstvo splitskog kluba odlučilo je reagirati na vrijeme i produžiti ugovore s njima.

Hajduk je objavio da je Pukštas potpisao novi ugovor do 2027., a kako neslužbeno doznajemo, klub sprema novi ugovor i za Sigura.

Amerikanac je već privukao pažnju mnogih europskih klubova, a u SAD-u ga vide kao legitimnog kandidata za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2026., koje će Amerikanci ugostiti zajedno s Meksikancima i Kanađanima.

Sigur je, s druge strane, umjesto kanadske A vrste za sada odabrao hrvatsku U-21 reprezentaciju, u kojoj je redoviti starter. Ipak, s obzirom na to da nije riječ o seniorskoj reprezentaciji, Sigur se još uvijek ima vremena predomisliti.

- Trenutno sam igrač Hrvatskog nogometnog saveza za U-21 ekipu i mislim da imam još vremena ako želim promijeniti odluku, ali trenutno ne razmišljam o tome. Ne kažem ni da će se to dogoditi, ni da se neće dogoditi, ali trenutno sam član mlade hrvatske reprezentacije i fokusiran sam samo na to. Nadam se ponovnom pozivu i za kvalifikacije za sljedeći Euro - objasnio je u intervjuu za ‘Slobodnu‘ ovog ljeta.

Dodajmo i to da je 19-godišnji Sigur u rujnu ove godine potpisao ugovor s elitnom menadžerskom agencijom CAA Stellar, koja u svom portfelju ima mnoga poznata imena kao što su Eduardo Camavinga, Jack Grealish, Luke Shaw, Ben Chilwell, Presnel Kimpembe, Ruben Loftus-Cheek, Jordan Pickford...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 22:38