StoryEditorOCM
Hajdukgodišnji skup

Predsjednik Hajduka u posjetu suvremenom nogometnom kampu Club Bruggea, prisustvovat će i večerašnjoj utakmici protiv PSG-a

Piše PSD
22. listopada 2019. - 15:31

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić upravo je u Brugesu gdje je u tijeku dvodnevni redovni skup Macrona (Club-Federation Meeting Bruges 2019), javlja hajduk.hr.

U Belgiji su uz HNK Hajduk predstavnici brojnih klubova kojima je tehnički partner/sponzor ovaj ugledni talijanski proizvođač sportske opreme.

Predsjednik Brbić obišao je tijekom jučerašnjeg popodneva nogometni kamp Club Brugge KV, nedavno otvoreni suvremeni sportski kompleks koji se sastoji od četiri terena, nogometne dvorane, 38 soba, uredskih prostora i dodatnih sadržaja u koje su u potpunosti preseljeni klupska administracija, prva momčad te U-21 i U-18 selekcije.

U okviru današnjeg programa održavaju se i radionice, a predavanja između ostalih imaju predstavnici Real Sociedada, Hannovera 96 i Millwalla.

Večeras će predstavnici svih klubova nazočnih na ovom velikom Macronovom godišnjem skupu prisustvovati utakmici Lige prvaka Club Brugge KV - PSG.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 00:41