StoryEditorOCM
Hajdukodlična momčad

Pokažite Ljubav, obucite Bilo: Hajdukovi veterani pozivaju na Hajdučku večer u Bilicama kod Šibenika

Piše Slaven Alfirević
19. srpnja 2024. - 16:09

Pozivaju vas sve Hajdukovi veterani na Hajdučku večer, u Bilicama, kod Šibenika dakako. Torcida Bilice - Šibenik, rado je viđen  transparent na utakmicama Hajduka, pa i ovim putem iskazuju svoju privrženost splitskim "bijelima".

Veterani Hajduka, koje okupljaju vrlo aktivni i agilni Nikica Cukrov i Drago Ćelić nastupit će na igralištu Stubalj, u subotu s početkom u 19 sati.

Dok se u Poljudu svaki čas čeka kad će doći Ivan Rakitić, jučer, danas, sutra, dotle će na scenu Ivica Šurjak i njegovi iskusni suigrači, Bilice, Šibenik!

- Pokažite LJUBAV, obucite BILO - proglas je na plakatu kao pozivnica.

A naravno, lito je, najbolje je doć u bijelo, nosi mi se bila boja!

Uz akciju učlanjivanja, posebno iznenađenje je Hajdučka lutrija, za djecu će se i mala škola grafita priredit.

Gostuju, dakle, veterani Hajduka, u Bilicama (kod Šibenika), za Hajduk su najavljeni, kao pravi mamac za publiku, čvrsti i čili 70-godišnjaci, a i oni malo mlađi, svi redom u snazi: Katalinić, M. Pralija, Z. Slavica, Šurjak, Gudelj, Đolonga, Ćelić, Strinić, Šušnjara, J. Puljiz, F. Bućan, Z. Kukoč i vječni igrač-tajnik Brailo.

Dobra momčad, moga‘ bi i sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić bacit oko, da skokne do Bilica, ako stigne od velikoga posla, a svi su mu - slobodni i - bez odštete!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:17