StoryEditorOCM
Hajdukregija odzvanja

Okršaj navijača Hajduka i Rijeke žestoko odjeknuo i u Srbiji, jedan detalj posebno brine: Hvale se krvavim majicama...

Piše Hina, M.V., Sport SD
25. kolovoza 2024. - 23:33

Nemile scene iz Hrvatske obilaze regiju. Obračun navijača Rijeke i Hajduka crna je točka sportske nedjelje.

Na autocesti Rijeka - Bosiljevo na čvoru Vrata u nedjelju popodne došlo je do tučnjave u kojoj su sudjelovali navijači nogometnih klubova Rijeke i Hajduka, policija je spriječila daljnji sukob, dio sudionika je priveden, a ozlijeđenima se pružila liječnička pomoć, doznaje se iz policije.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su da je danas oko 15.30 sati na čvoru Vrata došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba.

U tučnjavi su sudjelovali pripadnici dviju navijačkih skupina, a brzom intervencijom policije spriječen je daljnji sukob i nastanak veće materijalne štete.

Dio sudionika je priveden te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje, a ozlijeđenima u tučnjavi pružena je liječnička pomoć.

Snimke tučnjave između Torcide i Armade na autocesti objavila je stranica Hooliganz.cz. Do incidenta je došlo na naplatnim kućicama Vrata. 

Vijesti prenose gotovo svi srpski mediji.

MASOVNA TUČA NAVIJAČA NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ: Huligani lome naplatnu rampu, preskaču ogradu, hvale se KRVAVIM TROFEJIMA, piše Kurir.

Velika drama zabilježena je i na naplatnoj rampi gde su huligani lomili sve pred sobom dok na jednom snimku izgleda da grupa navijača tuče protivnika. Mnogi od huligana nose fantomke dok se drugi hvale krvavim majicama protivnika kao svojevrsnim trofejima, piše Kurir.

Haos u Hrvatskoj, navijači Hajduka i Rijeke se potukli na autoputu!, donosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:07