StoryEditorOCM
Hajdukprilagodba

Nakon pobjede nad Fehervarom Filip Krovinović je priznao da je ritam jak i da se navikavaju na novi sustav igre

Piše Toni Bilić
11. siječnja 2023. - 19:32

Filip Krovinović je prokomentirao Hajdukovu pripremnu utakmicu s MOL Fehervarom i pobjedu 3:2, kao i same pripreme u Novigradu.

- Uvijek je lijepo pobijediti, pa makar to bile prijateljske utakmice ili treninzi. Druga pobjeda zaredom. Veselimo se i utakmicama u subotu i nedjelju, nadamo se da ćemo nastaviti s pobjedama. Sve pohvale svima, i prvih i drugih 60 minuta, zaslužena pobjeda i idemo dalje.

Ritam priprema je dostan naporan, priznaje to i Krovinović. Momčad se privikava na igru s trojicom u obrani.

- Sigurno nije lako, zato i postoje pripreme, da se trenira jako, dva puta dnevno treninzi plus te utakmice. Ali, tu smo da napredujemo, ovim sustavom smo, srećom, već igrali kod trenera Valdasa, upoznati smo skoro sa svime. Svakako, novi trener uvijek ima nove ideje, tako i trener Ivan Leko. Upijamo svakim danom sve više i više i samo treba tako nastaviti.

Hajduka prije povratka u Split čekaju još dva susreta sa slovenskim Celjem i češkim Slovackim, a već 21. siječnja slijedi nastavak prvenstva i utakmica sa Šibenikom na Poljudu.

- Brzo nam slijedi i prvenstvo, treba se brzo priviknuti, brzo prilagoditi. Nema puno vremena, kratke su pripreme, ali evo tu smo i radimo jako da bude sve dobro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 14:02