StoryEditorOCM
Hajduknapadač bijelih

Mate Antunović nije skidao osmijeh s lica: ‘Osjećaj je super. Jedva čekamo doći na Rivu‘

25. travnja 2023. - 16:50

Napadač juniora Hajduka Mate Antunović nije skidao osmijeh s lica po izlasku iz čartera kojim su viceprvaci Europe predvođeni trenerom Marijanom Budimirom stigli u zračnu luku u Resniku. Suze na kraju finalnog susreta s AZ Alkmaarom (0:5) konačno su ostavili iza sebe.

- Pokušavamo zaboraviti taj težak poraz u finalu koji nije lako prihvatiti, ali veselimo se tom drugom mjestu što je vrhunski uspjeh – naglasio je Antunović.

‘Bijele‘ u finalu baš ništa nije išlo, ali odmah nakon završetka tog susreta sve je zaboravljeno. Pamtit će se samo spektakularan uspjeh koji su napravili u juniorskoj Ligi prvaka, ali i doček na splitskoj Rivi.

- Osjećaj je super. Jedva čekamo doći na Rivu. To nam je nezamislivo, to samo može Split napraviti i nitko više. Nama srednjoškolcima sa 17, 18 ili 19 godina sprema se doček. To nigdje na svijetu nema nego u Splitu! - pucao je od ponosa Antunović.

Došli su tamo već i školski prijatelji igrača, profesori, nema nastave.

- Znamo sve, javljaju nam se prijatelji da su svi sretni, zadovoljni i da nas jedva čekaju vidjeti na Rivi – kazao je Antunović u uvertiri ludila koje se sprema na splitskoj Rivi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:54