StoryEditorOCM
Hajdukna pravoj adresi

Marku Livaji službeno uručena premijerna nagrada za igrača mjeseca, evo kako izgleda ‘trofej‘

Piše Sport SD
10. rujna 2024. - 15:14

Premijerna nagrada za igrača mjeseca u SuperSportHNL-u stiže na adresu Marka Livaje! Napadač Hajduka slavio je sa 148,1 bodova ispred Kulenovića (72), Baturine (43,7), Šege (34,4) i Ivanovića (21,8).

O Livajinom smo nevjerojatnom startu u sezonu već pisali, zabio je četiri gola, a tome dodao i tri asistencije čime je sudjelovao u baš svakom Hajdukovom golu u ligi.

Danas je nagrada i službeno uručena Hajdukovoj desetki.

Za trenera mjeseca izabran je Dinamov Sergej Jakirović ispred Marija Carevića iz Šibenika i Nikole Šafarića iz Varaždina

Prvi put liga dodjeljuje službene nagrade za igrača, trenera, gol i obranu mjeseca. Sve se nagrade dodjeljuju na jednak način. Udio od 30 posto glasova imaju čitatelji koji su od ponedjeljka do četvrtka na stranicama Sportneta mogli glasati za svaku od kategorija. 30 posto glasova dolazi od kapetana i trenera klubova SuperSport HNL-a, a 40 posto čini SuperSport HNL Panel koji je sačinjen od 20 renomiranih hrvatskih novinara i TV komentatora.

Ako se pitate kako se glasuje, formula je 40 posto stručni žiri, 30 posto klubovi (kapetani i treneri) i 30 posto publika.

image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 15:14