StoryEditorOCM
HajdukNema straha

Marko Livaja poručio navijačima: ‘Ne bojte se, ne bih prihvatio ni poziv Manchester Uniteda. Hoću naslov prvaka!‘

Piše SPORT SD
22. siječnja 2023. - 12:45

Nakon što je Marko Livaja drugu godinu zaredom dobio nagradu za najboljeg nogometaša hrvatskog prvenstva u akciji ‘Kapetani biraju‘ TPortala, u intervjuu za taj medij miljenik navijača Hajduka je između ostalog na temu borbe za naslov prvaka rekao.

- To je naš san. Međutim nitko ne može obećati trofej. Jedino što možemo obećati jest da ćemo u svakoj utakmici dati sve od sebe i tražiti tri boda.

Na pitanje o tome hoće li dolazak novog trenera Ivana Leke biti dodatni poticaj naglasio je.

- Svakako da hoće. Iako svaki trener donosi novu energiju. Međutim Leko ima međunarodnog iskustva, osjeća se ta energija, na svakom treningu ide se maksimalno – rekao je Livaja.

Na temu mogu li ili ne zajedno igrati Nikola Kalinić i on poput suigrača je Livaja također prisnažio.

- I ja mislim da to ne bi smio biti nikakav problem. I vjerujem - što budemo češće igrali skupa, to bi trebalo biti još puno bolje.

Posljednjih dana se opet spominjao interes inozemnih klubova. Odlučno je Livaja demantirao mogućnost odlaska iz Hajduka. Na pitanje o tome rekao je da ne bi prihvatio ni poziv Manchester Uniteda.

- Ma naravno. Ne bih prihvatio ničiji poziv iako znam da se svašta piše. Meni je u Hajduku srce puno, nemam namjeru odlaziti, tako da se navijači ne trebaju bojati jer mi je prioritet ovdje osvojiti taj dugo iščekivani naslov – poručio je Livaja putem TPortala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 10:56