StoryEditorOCM
Hajdukda vas vidimo

KVIZ Kalinić je svašta izgovorio: možete li razlikovati njegove izjave od onih njegovog također neuspješnog prethodnika?

Piše SPORT SD
17. kolovoza 2024. - 17:32

Sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić, nakon debakla u kojem je Hajduk ostao bez Europe, a onda posljedično i bez mogućnosti dovođenja pojačanja u ovom prijelaznom roku, dao je intervju za Sportske novosti.

U njemu je ukratko rekao da on nije kriv ni za što, da ne treba sanjariti nego biti realan, odnosno da navijači Hajduka ne trebaju očekivati titulu i onda nakon svih tih odgovora u stilu "to nije moj problem", poentirao s onom dobrom poznatom: "ja sam samo došao pomoći, meni ovo ne treba".

Njegove izjave neodoljivo podsjećaju na one jednog njegovog, također neuspješnog, prethodnika - Marija Stanića. Doduše, on je formalno bio svajetnik predsjednika Uprave za sport, dok je sportski direktor na papiru bio Ivan Kepčija, ali Stanić je vodio glavnu riječ.

S obzirom na to da neke Kalinićeve izjave neodoljivo podsjećaju na Stanićeve, za vas smo pripremili jedan kratki kviz u kojem možete provjeriti znate li prepoznati Kalinićeve od Stanićevih izjava?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 10:15