StoryEditorOCM
Hajdukslavit će se

Krovinović odgovorio na pitanje ostaje li u Hajduku i poručio: ‘Ušli smo u povijest, ovo je nemoguće, neopisivo‘

Piše F. V.
24. svibnja 2023. - 22:30

Filip Krovinović bio je oduševljen nakon drugog uzastopnog osvajanja Kupa.

- Preponosan sam na ove momke, na ove navijače. Čestitke i Šibenčanima. Ušli smo u povijest, ovo je nemoguće, neopisivo. Mislim da još neko vrijeme nećemo biti svjesni što smo napravili.

Šibenčani su bili dobri u obrani, ali kvaliteta je na kraju presudila...

- Točno tako. Stajali su u bloku, kontre smo im sprječavali bez problema. Imali smo šanse, nismo ih iskoristili, ali kada puno radiš i živiš za to, nekad te sreća i pomazi. Na kraju zaslužena pobjeda i čestitike svim mojim suigračima i navijačima.

Kad će titula u Split?

- Slavlje će biti do kasno u noć, a onda se okrećemo utakmici u nedjelju. Zadnja utakmica sezone, moramo pobijediti i nagraditi navijače. A kad će titula, ne želim u euforiji davati glupe izjave, ali tu smo, trudimo se.

Koji vam je najteži trenutak ove sezone?

- Najteže mi je bilo kad smo igrali u Osijeku četvrtfinalu Kupa. Tada mi je bilo baš teško zbog situacije u kojoj smo se nalazili, ali ispalo je dobro.

Ostajete li u Hajduku? Ulazite u zadnju godinu ugovora...

- Nećemo sad o tome. Prvo ćemo proslaviti i onda ćemo vidjeti sve.

Kako ste zadovoljni novom povučenijom ulogom u ekipi?

- Zadovoljan sam jer sam više na lopti i mislim da sam tako korisniji ekipi. Najviše mi je drago zbog defenzivnog dijela, jer ljudi govori da sam nekakav fin igrač, pa volim pokazati da mogu biti dobar i u obrani. Možda nisam Gattuso, ali dajem sve od sebe - zaključio je Krovinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 22:43