StoryEditor
Hajdukostao u splitu

Nikoličius prokomentirao navode da je odbio ponudu iz Austrije: Nekoliko klubova je iskazalo interes, ali moj jedini fokus u ovom trenutku je Hajduk

Piše S.A.
25. veljače 2021. - 13:09
Vladimir Dugandžić/Arhiva/Cropix

Mindaugas Nikoličius imao je ponudu iz Austrije, zvao ga je prvoligaš Altach, ali je Litavac odbio ponudu. Austrijanci nisu dolazili u obzir, jer je naumio s Hajdukom ostvariti - značajne stvari, a već je i krenuo u ozbiljan posao dovođenja igrača.

Vijest da ga zovu iz Austrije već je neko vrijeme kolala Poljudom, a sad je na vidjelo izašlo i ime kluba, to je  Altach koji je pri dnu ljestvice i želio bi iskorak.

No, Altach, rekosmo nije imao šanse, Nikoličius je Austrijance odbio. I ne samo njih, imao je još neke ponude, kako sam neizravno priznaje:

Vijest koja se probila u eter, Nikoličius je komentirao:

- Ne bih htio komentirati nikakve ponude ni spominjati imena klubova iz respekta prema ljudima koji su me kontaktirali. Nije u pitanju samo jedan klub već nekoliko njih koji su iskazali interes. Zahvalio sam se svima, a moj je jedini interes u ovom trenutku Hajduk. Fokusiran sam i sve sam podredio tome da ostvarim napredak i uspjeh s klubom koji po svemu to i te kako zaslužuje. Po tradiciji, navijačima i nevjerojatnoj energiji koja ga okružuje - poručio je Hajdukov sportski direkor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2021 05:30