StoryEditorOCM
Hajdukzdravstveni karton

Kalinići upitni, vraća se Grgić: davno je rekao Ivan Katalinić da ‘kad dolazi vrijeme derbija i bolesni ustaju na noge’

18. listopada 2022. - 07:19

Lovre bi trebao nastupiti, Lukas bi mogao, makar pola sata, a Nikola bi želio... U tome stane sav zdravstveni raport iz redova Hajduka, koji je bio bremenit izostancima u posljednje vrijeme, a sad se ipak stanje stabilizira...

Davno je rekao Ivan Katalinić da “kad dolazi vrijeme derbija i bolesni ustaju na noge, dižu se iz kreveta i počnu trčat”. U to ime je logična i želja Nikole Kalinića da ubrza svoj oporavak, no nije izvjesno da će u tome i uspjeti.

Treba reći da su kazne od žutih kartona odradili Marco Fossati i Gergo Lovrencsics, da su se u kadar vratili i Josip Elez, ali i David Čolina koji se s obveza mlade reprezentacije vratio ozlijeđen, ali je to sad za njim...

U fokusu su ozlijeđeni:

1. Lovre Kalinić 

Mladi Sentić ga je zamijenio bez greške, no kapetan se treba vratiti, tako je bilo rečeno da će biti spreman možda već za Goricu, ali kad se nije željelo riskirati s povratkom već u subotu u Velikoj Gorici, sad je tu još dovoljno dana da se ozljeda s utakmice protiv Varaždina sanira do kraja. Lovre bi trebao biti spreman zauzeti svoje mjesto između vratnica.

2. Lukas Grgić 

Čekaju ga prvi treninzi s momčadi u povratku nakon izostanka, smatra se da je spreman za pola sata utakmice i sad valja vidjeti koliko bi ga trener Mislav Karoglan mogao koristiti. Očekujemo potvrdu njegova definitivnog povratka.

3. Nikola Kalinić 

Želio bi svim silama da se pojavi u kadru, no to nije toliko izvjesno. Ipak je riječ o istegnuću bedrenog mišića i ta ozljeda zahtijeva mirovanje, te oprez da se ne vrati prerano. Istegnuće zadnje lože uvijek je delikatno. No, velika je želja u Nikole da nastupi, imao je dosta pegule otkako se vratio, ali je u svom tom preskakanju utakmica ipak stigao zabiti pobjednički gol protiv Dinama proljetos (1:0) i taj ga detalj silno vuče da se i u petak pojavi u kadru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 02:33