StoryEditorOCM
Hajdukveliki trenutak

Kalinićevo prvo pojačanje se pohvalilo debijem na Poljudu, na drugoj strani mu je bilo poznato lice, sve su objavili

Piše Sport SD
28. srpnja 2024. - 09:28

Abdoulie Sanyang ili po nadimku Bamba, 25-godišnje je gambijsko krilo i prvo pojačanje Hajduka ove sezone. Gambijski reprezentativac stigao je na Poljud u tjednu uoči prve službene utakmice sezone i prvo je pojačanje ‘bijelih‘ ovog ljeta. 

Bamba je stigao na Poljud iz francuskog drugoligaša Grenoblea, a prve treninge odrađivao je s velikanom Ivanom Rakitićem koji je potpisao koji dan nakon njega. 

Nije se dugo ni čekalo na njegov debi, već u prvoj utakmici Gennaro Gattuso je odlučio dati Bambi priliku da osjeti momčad u natjecateljskoj utakmici pa je ušao u igru od 80. minute. Do kraja utakmice s HB Torshavnom nije učinio ništa više pretjerano za pohvaliti se osim debija pred domaćim navijačima, a prvi kojem se mogao pohvaliti bilo mu je poznato lice na drugoj strani.

Naime, u redovima HB Torshavna igra Muhammed Samba, koji je u igri bio od početka drugog dijela, ali ni on nije pomogao Faranima da naprave veću opasnost pred Lučićevim vratima. Samba je isto Gambijac, a nakon utakmice na Poljudu ovaj dvojac je ‘opalio‘ i zajedničku fotografiju koju je objavio novinar Amadou Tamba na X-u.

Pohvalili su se i krilni napadači da su igrali zajedno na Poljudu pa su objavili i na Inastagramu moment u kojem su uhvaćeni zajedno na travnjaku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 01:58