StoryEditorOCM
Hajdukdolazi li?

Jesu li pričali oko transfera? Hajdukov igrač našao se s Edinom Džekom i ovom objavom sve zapalio

Piše Sport SD
14. lipnja 2024. - 09:58

Jučer se pojavila vijest da je Nikola Kalinić poslao upit Edinu Džeki za dolazak u Hajduk. Slaže li novi sportski direktor Bijelih za svogo novog zvjezdanog trenera, Talijana Gennara Gattusa, megamomčad? Jasno je da su promjene potrebne, a Kalinić je na svojoj inauguraciji govorio kako nema namjeru dovoditi igrače samo radi broja, nego želi istinska pojačanja.

Nije tajna da Džeko favorizira splitski klub, prati često utakmice Bijelih i ne bi iznenadilo ako se pojavi u Splitu. Još prije 15-ak godina je obećao da će doći na Poljud, a takav scenarij ne bi smetao ni brojne navijače.

No jasnije bi sve trebalo biti kroz nekoliko dana. Džeko trenutno odmara u Dubrovniku gdje ima i restoran, a u baš taj restoran je došao Niko Sigur i fotografirao se Edinom.

image
Screenshot/Instagram/NikoSigur

Jesu li pričali o transferu? Vjerojatno jesu.

A što će se dogoditi, zna samo napadač BiH koji je dugi niz godina u dobrim odnosima s Kalinićem. Bili su i suigrači, a davno je javno izrazio želju da jednog dana zaigra za ‘bijele‘. Priča oko 38-godišnjeg napadača Fenerbahčea se zakotrljala u smjeru realizacije, a nekoliko je prepreka koje se trebaju na tom putu preskočiti.

Kalinić je zakotrljao ambicioznu priču, trener i dva nova imena u eteru pokazuju to, ali jedan će teško na Poljud

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 09:59