StoryEditorOCM
Hajdukznakovita objava

Je li poznati splitski ugostitelj otkrio senzaciju? Blizak je Rakitiću, evo što je poručio o njegovom dolasku u Hajduk

Piše Sport SD
30. lipnja 2024. - 10:36

Hoće li, neće li... Edin Džeko ili Ivan Rakitić? A možda i obojica. Uhh, kako bi to izgledalo u bijelom dresu. Hajdučki puk posljednjih je dana ‘na iglama‘. S nestrpljenjem čekaju novosti oko transfera. Džeko je blizu, tvrde dobro upućeni izvori. Samo što nije... A daleko nije ni Rakitić kojemu je izgleda dosta vrele ‘pustinje‘ i rado bi se vratio u Hrvatsku. S Hajdukom ga se povezivalo u više navrata, ali nikad jače kao ovog ljeta.

Sportski direktor Nikola Kalinić nesumnjivo vreba priliku kako bi prekaljenog veznjaka ‘namamio‘ na Poljud. A u tome bi ključnu ulogu mogle imati i Ivanove splitske veze. Poznato je kako su on i poznati splitski ugostitelj Marko Bralić Keto kumovi. A s njima ‘u ekipi‘ je i još jedan dobro znani lik Gordan Boljat.

image
AFP

Navijači čekaju dvije ‘bombe‘, a što o tome kaže pouzdani Transfermarkt? Imaju i točne postotke za Džeku i Rakitića

Samo jednu želju imam, opet je refren u modi, a prvo se čeka da u Sloveniji tijekom priprema potpišu Džeko i Rakitić

Baš on je možda na Instagramu potvrdio senzacionalnu vijest. Navijačka stranica ‘Niko kao Hajduk iz Splita‘ objavila je na svom profilu zajedničku fotografiju na kojoj su Ivan Perišić i Ivan Rakitić. Dva Ivana u dresu reprezentacije. A jedan komentar ‘zapalio‘ je sve. Naime, Boljat je samo kratko poručio: ‘Riješeno!‘..

- Ako je Gogo reka da je riješeno, onda je to to - odmah su se počeli redati komentari na objavu.

Hajdučki puk se nada kako splitski ugostitelj ima informacije iz prve ruke. Dogodi li se zaista Rakitićev potpis za Hajduk, a onda i Džekin, Bijeli bi imali strašnu momčad za novu sezonu. Zamislite samo tu postavu: Rakitić, Džeko, Perišić, Livaja...

image
AFP
image
AFP
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 10:39