StoryEditorOCM
Hajduktrener bijelih

Ivan Leko o ključnom pitanju: ‘Svi koristimo mozak i nitko se ne želi vraćati tri koraka nazad‘

Piše A. J.
28. svibnja 2023. - 19:47

Ivana Leku odmah nakon pobjede nad Šibenikom dočekalo je pitanje o budućnosti.

Hoćete li i sljedeće godine voditi Hajduk?

- Što se mene tiče, da, ali ne znam što se sutra može dogoditi i kakvu odluku netko može donijeti. Ja imam ugovor još dvije godine, tako da me čudi to pitanje, ali ono je za nekoga iznad mene.

Jeste li već iskomunicirali svoje želje što se tiče igrača?

- Mi sve radimo zajedno, već smo pričali i znamo što želimo. Vjerojatno će biti nekakvih promjena, jer to je jednostavno matematika. Jako smo ambiciozni i veselimo se početku sljedeće sezone.

Koliko je točna informacija da će Luka Vučko biti u stožeru sljedeće sezone?

- Ne znam.

Koliko je zadnjih nekoliko utakmica poruka za sljedeću sezonu, da Hajduk ide po sve?

- Jako smo ambiciozni, ja sam ovdje i došao zbog sljedeće sezone. Mi smo u posljednjih pet mjeseci imali puno padova, a sad smo napravili niz u kojem smo pokazali puno. Želimo biti bolji i konkurirati za sve. S ponavljanjem ove sezone nitko ne bi bio zadovoljan.

Kako biste ocijenili svoju sezonu od 1 do 5?

- Nisam ja taj koji može sebe ocijeniti, vi ste tu da me ocijenite. Imali smo utakmica koje su povijesno teške za Hajduk, a u kojima smo pobjeđivali, etablirali smo devetoricu juniora, što je ogromno bogatstvo za klub. Ja sam miran, želim više, a vi ste ti koji morate davati mišljenje i stvarati diskusije, što je pozitivno. Jer svima nam je u interesu da Hajduk bude bolji.

Kako slagati momčad za sljedeću sezonu? Po novoj taktici?

- Nećemo po novoj taktici. Neće biti nikakvih ludosti, svi koristimo mozak i nitko se ne želi vraćati tri koraka nazad – zaključio je Leko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:50