StoryEditorOCM
Hajdukdva junaka

Ivan Ćubelić: Dat ću sve od sebe da ostanem tu, s prvom momčadi; Vušković: Išlo se stvarno muški s obje strane

Piše S.A.
29. lipnja 2022. - 21:28

Ivan Ćubelić, jedan od junaka utakmice protiv Hamburgera, mladi i daroviti igrač "bijelih" rekao je:

- Utakmica je bila teška usred napornih treninga. Hamburgeru je ovo bila prva utakmica, a nama druga.

Kako ste to zabili njemačkom velikanu, pitali smo.

- Stipe Biuk je dao pas iz zadnje linije koji je valjda bio namijenjen Nikoli Kaliniću, ali Vušković je pustio loptu prema vrataru i ja sam iskoristio tu grešku. Presjekao sam glavom i zabio - bio je presretan.

Rekao je:

- Mislim da dobro treniram i da sam dobro odigrao. Ove pripreme su mi lakše nego lanjske jer imam sezonu seniorskog nogometa iza sebe. Uvijek je bolje ići u seniorski uzrast nego ostati u juniorskom, otići negdje i ako nije top klub, nego grijat klupu. Posudbe su za mlade igrače jako pozitivna stvar. Iza priprema ćemo vidjeti i koji će biti moj status. Dat ću sve od sebe da ostanem tu, s prvom momčadi! - zaključio je Ćubelić koji se baš svidio.

Mario Vušković, u službi Hamburgera, odigrao je dobru rolu u dresu njemačkog velikana, u skladu kako smo o njemu i govorili cijele prošle sezone.

Poslije utakmice nam je kazao:

- Dobra utakmica s obje strane, intenzitet jako visok, iako je bilo prijateljsko nadmetanje. Išlo se stvarno muški s obje strane i na kraju 2:23 mislim da je realno, mi smo dali gol pri samom kraju... Mislim da su i gledatelji mogli uživati, bilo je dosta publike u ovo doba priprema. Najvažnije je da nije bilo ozljeda i da je sve prošlo u redu, na visokoj razini. Zadovoljni smo, bila je to dobra predstava... Nastavljamo s pripremama, svaki sa svojim ambicijama - bio je vedar i nasmijan Vušković, vrhunski produkt Hajdukove Akademije, sada u službi Hamburgera i njihova stoperska uzdanica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 21:17