StoryEditorOCM
Hajdukdošli su na bled

Slobodna s Hajdukom u Sloveniji, na istoj lokaciji kao i prošle godine, dočekala ih je kiša, a prognoze najavljuju...

Piše K. M.
1. srpnja 2024. - 22:18

Hajdukovci su stigli u Sloveniju. Nešto prije 21 sat stigla je cijela hajdučka ekspedicija predvođena Gennarom Gattusom na drugi dio ljetnih priprema. 

Krenuli su danas u 13. 30 s Poljuda, a dočekala ih je u Bledu kiša koja nije prestala padati tijekom cijelog dana. Kažu prognoze nastavit će se i tijekom večeri, a već sutra je predviđeno razvedravanje kad igrače čeka prvi trening s Gattusom u Sloveniji.

Kao i prošle godine na ljetnim pripremama, Hajduk se smjestio na istoj lokaciji uz Bledsko jezero, a u istom hotelu će i nogometaši Čukaričkog, koji su tu s njima bili i prošlog ljeta. 

Prvu provjeru u Sloveniji imat će već u srijedu (3. srpnja) protiv Kalcer Radomlja, a onda slijede Šahtar (6. srpnja) i Ruh Lavov (9. srpnja) te Fenerbahče (10. srpnja) u Grazu. Na popisu Gennara Gattusa su se našli Lovre Kalinić, Ivan Lučić, Borna Buljan, Toni Silić, Fahd Moufi, Niko Sigur, Niko Đolonga, Dominik Prpić, Josip Elez, Marino Skelin, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija, Dario Melnjak, Ismael Diallo, Šimun Hrgović, Filip Krovinović, Marko Capan, Anthony Kalik, Ante Kavelj, Luka Jurak, Rokas Pukštas, Noa Skoko, Ivan Ćubelić, Emir Sahiti, Roko Brajković, Bruno Durdov, Madžid Šošić, Aleksandar Trajkovski, Mate Antunović i Marko Livaja, a za očekivati je da bi se taj popis u narednom periodu mogao pojačati za još neka imena.

image

Hajduk Bled

Slobodna Dalmacija
image

Hajduk Bled

Slobodna Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 22:36