StoryEditorOCM
Hajdukrossi odlučio

Hajduk pomogao Laciki: Laszlo Kleinheisler pozvan u reprezentaciju Mađarske za Euro

Piše slaven alfirević
14. svibnja 2024. - 22:34

Laszlo Kleinheisler pozvan je u reprezentaciju Mađarske za nastup na Euru u Njemačkoj, nogometaš Hajduka ulazi u odabir naših sjevernih susjeda, izbornik Mađarske Talijan Marco Rossi nije ga zaboravio premda se Lacika ovog proljeća nije nešto baš naigrao.

No, pratio ga je preko svojih skauta i ono što je vidio bilo je dovoljno da ga ne preskoči.

Igrao je Kleinheisler svakako više nego ujesen u dresu Panathinaikosa, uostalom zbog nastupa na Euru je i došao u Hajduk e da bi mu bilo lakše plasirati se u izabranu vrstu "lake konjice". I to nakon što je u Grčkoj uglavnom sjedio na klupi.

Više je Hajduk pomogao Kleinheisleru, nego obratno, ali eto, tako je ispalo. Hajduk će u Kleinheisleru imati svoga još jednog predstavnika na Euru, a Marco Rossi je testirao svog pulena na utakmicama u ožujku za reprezentaciju, pa nastupi i sjedenje na klupi "bijelih" i nije moralo biti presudno.

Ali je svakako pripomoglo to što je ipak odigrao kakvih-takvih 14 utakmica (pet susreta od početka), te dao jedan pogodak. I jednom je asistirao.

Naročito je bila upečatljiva asistencija Lacike za pogodak Marka Livaje protiv Lokomotive, ne znate što je bilo ljepše, dodavanje Mađara ili vrhunska Livajina egzekucija. Šteta za "bijele" da je to bilo vrijedno samo smanjenja poraza na 1:2 u posljednjim trenucima susreta kojim je zapravo započeo proljetni sunovrat Hajduka.

No, da ne kopamo opet po starim hajdučkim ranama, pustimo ih da zacijele vremenom i što se tiče Hajduka budimo zadovoljni što je Kleinheisler dobio poziv među 26 probranih Mađara za nastup na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 05:12