StoryEditorOCM
HajdukIzostanci

Hajduk osjetno oslabljen, evo zašto u kadru za Varaždin Gattusu nedostaje nekolicina standardnih prvotimaca

Piše F. V.
18. kolovoza 2024. - 17:44

Trener Hajduka Gennaro Gattuso na utakmici s Varaždinom (nedjelja, 18.50 sati) na može računati na nekolicinu gotovo pa standardnih članova momčadi. U kadru Hajduka za utakmicu protiv Varaždina na Poljudu nema nekolicine igrača koji su gotovo pa stalno bili dio početne postave na početku ove sezone ili su barem ulazili s klupe.

Očekivano u kadru nije iskusni stoper Zvonimir Šarlija, a u pitanju je ozljeda skočnog zgloba. Igrao je Šarlija u četvrtak uzvratni ogled 3. kola kvalifikacija Konferencijske lige protiv Ružomberoka. U tom susretu je Šarlija bio i tragičar jer je njegov autogol odlučio pobjednika odnosno o putniku u iduću rundu kvalifikacija Konferencijske lige.

Nije se u zapisniku susreta našao ni Gambijac Abdoulie "Bamba" Sanyang koji se na tom susretu tijekom prvog poluvremena ozlijedio. U tom slučaju je također u pitanju ozljeda zgloba. Zbog toga je krilni napadač Hajduka na tom susretu zamijenjen već u vrlo ranoj fazi drugog poluvremena, premda je u prvom dijelu susreta imao vrlo zapaženu rolu.

A među igračima u zapisniku nema ni talentiranog Bruna Durdova. Hajdukov 16-godišnji dragulj također je igrao u ogledu sa slovačkim sastavom, ušao je s klupe. Durdova nema zbog bolesti, ali brzo bi se trebao vratiti u kadar.

Otprije zbog ozljeda nema Nike Kristiana Sigura (zadnja loža), rekonvalescenta Mihaela Žapera...

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 06:12